Sunday, September 1, 2019

Ja Leuleu Ja



Ja leuleu ja
Tulak tuja eman gog
Seureuh leuweung bay
Jambe kolot bug
Ucing katinggang songsong ngek

1 comment:

  1. Ja leuleu ja
    Tulak tuja eman gog
    Seureuh leuweung bay
    Jambe kolot bug
    Ucing katinggang songsong ngek

    ReplyDelete